Vr. 6 mei: Oefenwedstrijd 1

Hallo voetbalvrienden

Zo gisteravond hadden we weer een oefenwedstrijd tegen een leuk team van KGB. Voordat we gingen omkleden ging Glenda eerst even lootjes verkopen en Kaylee stond achter de bar voor ons. Maar goed we gingen ons omkleden en toen kon het warm lopen beginnen onder leiding van Jean-Paul en Eline. En na het warm lopen deed Paul de opstelling en konden ze op hun plaats gaan staan. En de scheidsrechter Ferry kon de wedstrijd begingen. O ja de tegenstanders kwamen twee spelers tekort. Dus hebben Thomas en Chantal met hun meegedaan zeer top van jullie. Maar goed we zijn begonnen de bal rolt. En wat gingen we toch goed in de wedstrijd. En wat leuk was het dat de tegenstander het ook naar hun zin had en leuk meededen en ons ook lieten voetballen en al gingen er ballen in het doel mochten wij ook scoren. En toen het rust was gingen we even wat drinken. En na een 15 minuten gingen we voor de tweede helft. En wat je zag is dat we goed en ook leuk gingen voetballen en ja doelpunt na doelpunt ging er in niet alleen bij ons maar ook voor de tegenstander. En tot dat de scheidsrechter affloot en wij met 8-4 winst van het veld gingen. En dan nog even strafschoppen nemen. En dan snel onder de douche en dan snel op naar de derde ronde. En dat was een hapje en voor de tegenstanders een lekker koud biertje of een wijntje. En nu op weg naar volgende week dinsdag dan gaan we weer lekker trainen.