Sponsoren BEDRIJVEN

Financiële steun

Er is een groep bedrijven die de stichting een warm hart toedraagt door middel van financiële steun. Deze steun is nodig om de deelname aan het toernooi in Genève mogelijk te maken, denk hierbij aan zaken als de busreis, kleding, ballen, drukwerk, uitjes in Genève, enzovoort. Elke euro telt en samen maken we er een mooi bedrag van!

Sponsoren: Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van de bedrijven die ons helpen door hun diensten aan te bieden, kosteloos of tegen een kleine vergoeding. Hun hulp is onmisbaar voor het mogelijk maken van de deelname aan het toernooi in Genève. Hierbij kunt u denken aan het maken van de website, de accommodatie voor de voorbereidingen, verzekeringen, drukwerk, enzovoorts…

Sponsoren: Goederen

Er zijn ook bedrijven die in plaats van financiële steun goederen geven als sponsoring, zoals eten, drinken, kleding, goodies, enz. Naast financiële bijdragen zijn wij ook op zoek naar spullen om weg te geven aan onze tegenstanders. Het is traditie dat elk team waartegen wij spelen een tas vol cadeautjes krijgt, variërend van shirts, petten, tot pennen en meer. Elk bedrijfsmateriaal is natuurlijk welkom. Oranje spullen zouden ook mooi zijn, zodat de tegenstanders weten waar we vandaan komen. We zijn blij met van alles! Als u iets wilt bijdragen, neem dan contact op met Paul Wolfs via 06-51753668 of info@gvoetbal.nl.

De reis naar Genève zou natuurlijk nooit plaats kunnen vinden zonder de steun van al onze sponsoren! Wij zijn ontzettend dankbaar voor al deze sponsoren, groot of klein, en vinden dat ze allemaal een plaatsje op deze site verdienen! Wilt u ook helpen om deze reis mogelijk te maken en de spelers van het Westfries G-team een onvergetelijk weekend te bezorgen? Elke euro telt en vele kleine bijdragen maken een mooi bedrag.

Wilt u een bedrag doneren? Dat kan natuurlijk! U kunt geld overmaken naar rekeningnummer NL02ABNA0535750439 ten name van Stichting Westfries G-Voetbal, onder vermelding van ‘Voetbal Genève 2023’. Als dank wordt uw naam vermeld op onze website.