Di. 18 april. 4e training

Hallo voetbalvrienden,

Vanavond was de vierde training voor het westfries G-team. Paul had besloten om een oefenwedstrijd te spelen tegen de G -teams van Kgb. Na een goede warming up van beide teams kon de wedstrijd beginnen. Ferry de vader van Ramon was onze scheidsrechter ( bedankt hiervoor). Voor veel spelers was dit de eerste keer op groot veld. Door beide teams werd er leuk gevoetbald en kwamen allemaal evenveel aan de bal. Na een klein half uurtje spelen gingen we de kleedkamer in om wat te drinken en voor een kleine toespraak door Paul en Gerard. De stand was toen 0-0.
In de tweede helft zette beide teams hun beste beentje voor. Na 19 min gespeeld te hebben floot de scheidsrechter af omdat een aantal mensen de trein moesten halen. Het was een leuke wedstrijd met als eind resultaat 0-0.
Na de wedstrijd waren de spelersgroep van het G- team van Genève verplicht om te douchen net als na elke training. Daarna richting de kantine voor een koekje en een stukje kaas en daarna was het tijd om te vertrekken richting huis. Toppers tot volgende week voor de volgende oefenwedstrijd tegen Schagen.